events

Muslingefestival

Muslingebyen har selvfølgelig sin helt egen Muslingefestival. Den er et af årets absolutte højdepunkter og besøges af tusindvis af gæster fra nær og fjern.

Muslingefestival

Fjordens frugter

Muslinger i mange former

Muslingefestivalen er en totaloplevelse af gastronomi, musik og kunst. Muslingefestivalen er sponsoreret af Vilsund Blue og De Danske Spritfabrikker. Fredag aften serverer Det Mobile Kogelaug 1 ton muslinger, og har du fået smag for muslinger venter endnu flere smagsoplevelser, når Løgstør Muslingelav lørdag og søndag omsætter fjordens råvarer til skønne madoplevelser. Kunstnere og kunsthåndværkere deltager med boder – og lokale vareproducenter er repræsenteret i rigt mål med smagsprøver og salg af unikke varer.

Om Muslingefestival

Uge 27, 4. – 7. juli 2024

Adresse: Kanalvejen 2-4, 9670 Løgstør

Bliv frivillig

Kontakt Louise Thisgaard Sieker
[email protected]
31221255

Ønsker du en stand?

Er du kunstner, eller vil du deltage i det lokale fødevaremarked? Eller er der andet, du ønsker at stå med i en stand til Muslingefestival? Kontakt os for at høre om mulighederne.

Kontakt Mette Sørensen
[email protected]

Kort over pladsen og byen

Muslingefestival

Billeder fra festivalen

Muslingefestival

Mere end muslinger

Musik og kunst

Muslingefestivalen handler ikke kun om muslinger. Den handler også om at samles om kunst og musik. Udover at lokale kunstnere udstiller under festivalen vil der også være aktive kunstnere, hvor det er muligt at følge deres proces undervejs. Børn kan også deltage i nogle af kunstprojekterne. Alle dage er der musik, og om aftenen samles vi i teltet med musik og fest. 

Vi har mange events i Muslingebyen året rundt