Vælg en side

Muslingebyen

Løgstør

Muslingebyen rummer meget af det hele. Her er en levende sommer og en hyggelig vinter. Her er smuk natur med byen helt ned til Limfjorden. Her er hyggelige butikker og et levende handelsmiljø. Her er historie med en autentisk havn og den smukke Frederik VII’s Kanal. Her er et aktivt frivillig- og foreningsliv, og her er gode forhold for familier. Kort sagt – her er meget af det hele.

 

Se vores begivenhederFlyt til byen

Et godt sted at være

Ferietanker eller boligdrømme? 

Drømmer du om en ferie med udsigt over fjorden, gåture langs den smukke kanal, gastronomiske oplevelser og autentisk historie? Eller leder du efter den by, hvor vi hilser på naboen, har god pasning og skole, masser af fritidsaktiviteter, et godt handelsmiljø, og hvor der er trygt at være for børn og voksne? Løgstør har det hele. 

 

 

Udkantsdanmark?

Løgstør ligger nok for sig selv til, at vi får alting til at ske lige her – du behøver ikke køre væk for at få oplevelser, fritidsaktiviteter eller specialforretninger. Samtidig er vi tæt på det hele. Der er under 40 minutter til city syd, og der er 16 km til Fjerritslev, 27 km til Aars, 27 km til Nibe og 53 km til Hobro.  

Vesthimmerlands Kommune, Region Nordjylland
Indbyggere: 4.015

Udvalgte oplevelser i

Muslingebyen Løgstør

SOMMEREN 2021

Sommer i Løgstør

Sommeren 2021 er skudt i gang! I kan godt glæde jer til en sommer med kunst, koncerter, smagsoplevelser, aktiviteter ved fjorden, is på havnen (selvfølgelig) og meget mere. 

Der er sommerudsalg i handelsgaden – læs mere her

Løgstørs butikker holder også længere åbent sommer over:   

Generelle åbningstider for sommer (maj-august)*
Hverdage:                                          10.00 – 17.30
Lørdage maj, juni august:               10.00 – 14.00  
Søndage maj, juni og august:         Lukket
Lørdage juli:                                      10.00 – 15.00
Søndage juli / uge 27 og 28:           11.00 – 15.00
Lørdage august / uge 31 og 32:     10.00 – 15.00
*dette er generelle åbningstider, og der kan være butikker og kæder, der holder åbent på andre tidspunkter – tjek den enkelte butik for deres åbningstider.

 

Løgstør er mennesker – og vi glæder os til at byde alle velkommen til en fantastisk sommer i Muslingebyen Løgstør. Vi ses!

Flere begivenheder

Kunst i Løgstør

Med det nye kulturhus Gasværket, og de imponerende gavlmalerier ved den nye passage har Løgstør fået endnu mere kunst at både på.  Læs mere

Vægterture

Om sommeren og ved særlige lejligheder kan I opleve byens flotte vægtere, der fortæller og synger om byens historie og tager jer med rundt i byen. Læs mere

Oplev området på cykel

Jeg er så glad for min cykel… for så kan jeg opleve endnu mere! Lej el- og almindelige cykler og cykl langs kanalen, besøg Aggersborg eller Livø, nyd lidt mere vin på Glenholm eller oplev De Himmerlandske Heder. Lej en cykel

Rolig tur eller action?

Lej et paddleboard og få endnu flere oplevelser på den smukke Limfjord. Paddleboardet er særlig populært, fordi det både giver plads til rolige tur og en masse leg og action. Lej et paddleboard

muligheder

Vores by

Kultur

Løgstør nok mest særlige kendetegn er den smukke Frederik VII’s Kanal, der er gravet med håndkraft af tyske arbejdere i 1856-61 for at lede sejlere uden om den berygtede Løgstør Grunde. Løgstør emmer af kultur, kunst og historie. 

Handel

Løgstørs hyggelige handelsgade er fyldt med butikker, hvor service er i højsædet. Der er specialforretninger, der dækker de flestes behov, og der er også en god bager og slagter. Byens fire dagligvareforretninger ligger samlet og lette at tilgå.

Skole og fritid

Løgstør har en god skole op til 9. klasse, to børnehaver og en række pasningstilbud til de mindste. I fritiden kan store og små være aktive både med vand, bold, løb eller dans. Ønsker du at være frivillig, er der også gode muligheder for det. 

Overnatning og gastronomi

Om du er til burger eller gourmet, hotel ved vandet eller airbnb med sjæl, så finder du det i Løgstør. Løgstør er særligt kendt for sine muslinger, hvilket også serveres på flere af byens restauranter. Flere steder kan du nyde din mad med udsigt over fjorden. 

Boligjagt?

Flyt til Løgstør

“Alle kender alle. Børnene trives også på tværs af årgangene, fordi de går til fritidsaktiviteter sammen. Vi synes især, at Lanternen og al aktiviteten dernede er fantastisk! Det er nemt at få venner og bekendtskaber.”

Rikke Nielsen, tilflytter

Smag på løgstør

Læs mere om Løgstør