Overnatning

Privat overnatning

Privat Overnatning Løgstør Muslingebyen VisitVesthimmerland

Der er mange muligheder for at overnatte privat i Løgstør og omegn, både i private huse, på Bed & Breakfasts, på gårde m.v. Her kan I finde lige den type feriebolig, der passer bedst til jeres ønsker og behov, så I får den dejlige ferie I har drømt om.

Se mere her for privat overnatning - B&B og Airbnb

Feline Sommerhuse

Feline Sommerhuse Sommerhusudlejning

Skab jeres egne ferieoplevelser og få en vellykket ferie med masser af tid til hinanden. Feline tilbyder det største udvalg af sommerhuse med den bedste beliggenhed langs Limfjorden.

Lej dit sommerhus hos Feline – enkelt og sikkert!

Se mere på: Hjemmesiden

Dayz Rønbjerg

Dayz Rønbjerg ligger på et 68 hektar stort areal og omfatter foruden 201 ferieboliger, en centerbygning med et nyrenoveret stort badeland, en separat storsvømmehal med 25 m svømmebassin, en stor wellnessafdeling, restauranter, konferencefaciliteter, købmandsforretning, bowling og spillearkade, separat sportshal med muligheder for håndbold, badminton, squash og en klatrevæg samt Mombassa legeland og 3D Laser Sport. 

Se mere på: Hjemmesiden

Hotel du Nord

Her bydes I velkomne på det gamle charmerende havnehotel med en lys og venlig restaurant. Oplev atmosfæren i fred og ro og nyd den smukke solnedgang over Limfjorden. Personlig betjening og lækker mad er en selvfølge. Hotel du Nord har 17 dejlige lyse værelser. Alle med bad og toilet, samt TV og trådløs internetopkobling. Fra størstedelen af værelserne findes en smuk udsigt over Limfjorden.

Se mere på: Hjemmesiden

Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel er et fascinerende byggeri, smukt placeret ved Limfjorden i den skønne nordjyske natur, hvor der er højt til loftet og masser af luft. Hotellet er placeret umiddelbart op til Løgstør Golfbane, som har en smuk udsigt over Limfjorden. Havnen og shoppingmulighederne ligger heller ikke længere væk fra hotellet, end man nemt kan gå dertil. På hotellet findes restauranter og wellnessafdeling.

Se mere på: Hjemmesiden

Løgstør Camping

På den tre-stjernede familiecampingplads Løgstør Camping vil I kunne være i pagt med naturen, idet I befinder jer i Christiansmindeskoven, hvorfra der er smukke gangstier til Limfjorden og Frederik den VII's Kanal. Uanset om I har campingvognen eller spidsteltet med, eller om I har lyst til at leje en hytte, er Løgstør Campingplads stedet.

Se mere på: Hjemmesiden

 

Løgstør Lystbådehavn

Midt i Løgstør ligger lysbådehavnen i idylliske omgivelser. Der er kort til alt, hvad du vil se i Muslingebyen.

Plads til 160 lystbåde.
GPS koordinater: 9˚ 14' 59" , 56˚ 58' 9"

Servicebygning omfatter sejlerstue, TV-stue, trådløs internet, toiletter, puslerum, baderum, vaskemaskine og tørretumbler og vejrstation ved Kulturladen.

Fri afbenyttelse af vand og el.
Affalds- og glascontainer er placeret på faste kajer.
Cykler udlånes til havnebrugere (gratis)

Kontakt:
Holger: Tlf. +45 23 48 41 18
André: Tlf. +45 23 48 41 19
Ib: Tlf. +45 23 42 38 10

Se takstblad her.

Livø Lystbådehavn

På Livø finder du den charmerende Livø Lystbådehavn. Her kan du komme i kontakt med naturen og dine omgivelser, mens du ligger i en lystbådehavn lidt udover det sædvanlige.

Plads til ca. 50 lystbåde.

Toiletter findes på selve havnen og badefaciliteter i Skolen ca. 400 m.

GPS koordinater: 9˚ 5' 55" , 56˚ 53' 11"

Se mere på: Hjemmesiden

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145