Muslinger i grønt skær

Videregivet af Jimmi Petersen

Til 4 personer

Ingredienser:

20 g bacon i små tern
1 fed hvidløg hakket
½ skalotteløg hakket
250 g ærter
2 dl hønsefond + muslingefond
3 dl fløde
500 g rensede muslinger

Muslingerne dampes let under låg til de har åbnet sig. Væsken sigtens over i hønsefonden og muslingerne holdes varme. Bacon, hvidløg, løg sauteres af, ærterne kommes i, og hønsefonden hældes på. Suppen simrer i ca. 5 min., og fløden tilsættes, hvorefter suppen koges i ca. 10 min. Suppen blendes og smages til med salt og peber. 

Anretning:

Muslingerne lægges i en dyb tallerken, og omkranses med suppen - pyntes evt. med frisk dild/friske krydderurter, dertil godt groft brød, gerne bagt med salt på.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

forsidesmagpåløgstør2016104x147