Karrymuslinger i kokosmælk

Videregivet af Thomas J. J. Johansen

Til 2 personer

Ingredienser:

1,5 kg blåmuslinger
1 stort løg
1 porre
1 æble
1 pastinak
1 stor gulerod
1 lille spsk olie eller anden fedtstof
Ca. 3 dl kokosmælk
1 spsk karry
1 par drys peber
1 mellemstor knold
Ingefær

En mellem stor gryde med tætsluttende låg

Al grønt og frugt, undtagen ingefæren, hakkes til små tern. Det hele blandes grundigt. Deraf tages 3-4 håndfulde, der svitses ved høj varme i gryden med fedtstoffet. Når det begynder at tage farve, krydres det. Kokosmælken hældes over (man skal ikke skrue ned for varmen). Når kokosmælken koger, hældes blåmuslingerne ned i gryden. Husk at der skal være lidt rum og til kanten af gryden. Læg tyndt skåret skiver af ingefær øverst. Sæt låget på og fjern det ikke, før muslingerne er færdige. Efter 5-7 minutter ved høj varme vil dampen stå ud under låget, og muslingerne er klar. Først nu må du fjerne låget.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145