Muslinger med Aalborg Høker snaps, kantareller og hybensaft

Af Løgstør Muslingelav

Ingredienser:

(til 2 personer)

1 1/2 kg. Vilsund Blue muslinger

5 cl. rapsolie

4 fed hvidløg

100 g. grøntsagsblanding

1/2 fennikel

1 dl. Løgstør Muslinge Ale

20 g. friske kantareller

2 dl. kokosmælk

1 dl. nykogt hybensaft

Salt og peber

2 cl. Arcus Høker Snaps

Fremgangsmåde

Friske kantareller svitses på pande, tilsættes kokos-mælk i opkog, hvorefter det blendes til suppe.

Fennikel, hvidløg, grøntsagsblanding og grov peberblanding svitses i gryde med olie. Løgstør Muslinge Ale fra Nibe Bryghus tilsættes. En bakke muslinger kommes i gryden, krydres med salt og tilsættes suppen samt hybensaft.

Muslingerne dampes under låg ca. 8 min. til de er åbne. Høker Snaps stænkes over muslingerne inden servering, og der pyntes evt. med friske krydder-urter.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

Akvavit og muslinger - der finder hinanden gennem akvavittens ingredienser

Aalborg Akvavit indeholder ingredienser, som ofte indgår i muslingeopskrifter: dild, citronskal, anis, kommen, koriander, sherry.

Aalborg Akvavit tilfører med sin smag og sammensætning af ingredienser muslingeretten ekstra smag og bidrager til at øge den samlede oplevelse af måltidet.

 

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145