Muslinger med Aalborg Nordguld Akvavit

Af Løgstør Muslingelav

Ingredienser:

(til 2 personer)

1,5 kg Vilsund Blue Limfjordsmuslinger

2 cl. Aalborg Nordguld Akvavit

1/3 gylden GB Classic øl

1/4 fennikel

150 g grøntsagsurteblanding

1/2 tsk. hvidløgspasta

Jomfruolivenolie

Pebermix

Mariagersalt

Frisk dild

Fremgangsmåde

Svits fennikel i olivenolie i gryde over bål. Hæld muslingerne i gryden og tilsæt snaps, øl og øvrige ingredienser. Kom låg på
gryden og lad retten dampe i ca. 8 min. Evt. Ikke åbnede muslinger efter dampning sorteres fra. Serveres med en kvast frisk dild.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

Akvavit og muslinger - der finder hinanden gennem akvavittens ingredienser

Aalborg Akvavit indeholder ingredienser, som ofte indgår i muslingeopskrifter: dild, citronskal, anis, kommen, koriander, sherry.

Aalborg Akvavit tilfører med sin smag og sammensætning af ingredienser muslingeretten ekstra smag og bidrager til at øge den samlede oplevelse af måltidet.

 

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

forsidesmagpåløgstør2016104x147