Muslinger med Aalborg Dild Akvavit

Af Løgstør Muslingelav

Ingredienser:

(til 2 personer)

2 kg muslinger

1 løg

2 stænger bladselleri

3 forårsløg

3 fed hvidløg

Frisk persille, dild og timian

1/4 lille chili

1/2 l fløde

1 l. tør hvidvin

200 g. Philidelphiaost

Ca. 1/2 citronsaft

Salt og peber

Fremgangsmåde

Muslingerne dampes i halvdelen af hvidvinen, og de lukkede muslinger sorteres fra. Grøntsagerne snittes fint, sauteres i smør og tilsættes gryden med muslinger.

Deri blandes fløde, resten af hvidvin samt ost.

Lad det hvile 1/2 time. Giv et opkog inden servering. Smages til med salt, peber og citron.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

Akvavit og muslinger - der finder hinanden gennem akvavittens ingredienser

Aalborg Akvavit indeholder ingredienser, som ofte indgår i muslingeopskrifter: dild, citronskal, anis, kommen, koriander, sherry.

Aalborg Akvavit tilfører med sin smag og sammensætning af ingredienser muslingeretten ekstra smag og bidrager til at øge den samlede oplevelse af måltidet.

 

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

forsidesmagpåløgstør2016104x147