Muslinger med Aalborg Grill Akvavit

Af Løgstør Muslingelav

Ingredienser:

(til 2 personer)

1 kg blåmuslinger

1 fed hvidløg

1/4 porre i tern

1/4 fennikel i tern

1/4 gulerod i tern

2 dl øl (gerne muslingeøl)

2 cl. Aalborg Grill Akvavit

Friske krydderurter, som dild, persille, kørvel eller estragon

Fremgangsmåde

Urterne hakkes i fine tern og svites af i en gryde med olie eller smør. Øl tilsættes, herefter muslingerne og til sidst akvavitten. Krydres med salt, peber og krydderurter.

Muslingerne dampes under låg i ca. 7 minutter, til de er åbne. Muslinger, som ike åbner sig under dampningen, kasseres. 

Server straks med brød og smør.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

Akvavit og muslinger - der finder hinanden gennem akvavittens ingredienser

Aalborg Akvavit indeholder ingredienser, som ofte indgår i muslingeopskrifter: dild, citronskal, anis, kommen, koriander, sherry.

Aalborg Akvavit tilfører med sin smag og sammensætning af ingredienser muslingeretten ekstra smag og bidrager til at øge den samlede oplevelse af måltidet.

 

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145