Muslinger med Glenholm Vindruesirup

Af Løgstør Muslingelav

Ingredienser:

(til 2 personer)

1 1/2 kg. Vilsund Blue muslinger

1 zittauerløg

2 stænger bladselleri

2 forårsløg

3 fed hvidløg

1/4 lille chili

50 g smør

1/4 l. fløde

1/2 l. hvidvin

200 g. Philidelphiaost

1/2 citronsaft

Salt og peber

Frisk persille, dild og timian

1 cl. Glenholm Vindruesirup

 

Fremgangsmåde:

Muslingerne dampes i halvdelen af hvidvinen, og de lukkede muslinger sorteres fra. Grøntsagerne snittes fint, sauteres i smør og tilsættes gryden med muslinger.

Deri blandes fløde, resten af hvidvin samt ost.

Lad det hvile 1/2 time. Giv et opkog inden servering. Smages til med salt, peber og citron.

Afslut med at stænke Glenholm Vindruesirup over muslingerne.

 

Server straks med brød og smør.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

 

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145