Muslinger med Glenholm Rødvinssirup m. stjerneanis

Af Løgstør Muslingelav

Ingredienser:

(til 2 personer)

1 1/2 kg. Vildsund Blue

limfjordsmuslinger

5 cl. rapsolie

4 fed hvidløg

100 g. grøntsagsblanding

1/2 fennikel

2 dl. Løgstør Muslinge Ale

Hakket Strandarve fra

Løgstør Bredning

Salt og peber

1 cl. Glenholm Rødvinssirup med stjerneanis

 

Fremgangsmåde:

Fennikel, hvidløg, grøntsagsblanding og grov peberblanding svitses i gryde med olie. Løgstør Muslinge Ale fra Nibe Bryghus tilsættes.

En bakke muslinger kommes i gryden, krydres med salt og hakket strandarve.

Muslingerne dampes under låg i ca. 8 min. til, de er åbne.

Rødvinssirup med stjerneanis stænkes over muslingerne, som evt. pyntes med friske krydderurter

Server straks med brød og smør.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

 

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

forsidesmagpåløgstør2016104x147