Muslinger med Glenholm Rødvinssirup

Af Løgstør Muslingelav

Ingredienser:

(til 2 personer)

1 1/2 kg Vilsund Blue muslinger

5 cl. rapsolie

20 g tørsaltet bacon

2 fed hvidløg

1/2 skalotteløg

100 g. grøntsagsblanding

1/2 øko-citron

2 dl. kokosmælk

1 dl. Thise øko-fløde

20 g pureret ananas

10 g. Thise øko-blåskimmelost

1 dl. grøntsagsfond

Hakket strandkål fra Løgstør Bredning

Salt og peber

1 cl. Glenholm Rødvinssirup

1 cl. Glenholm Aquila Druebrændevin

Fremgangsmåde:

Blend suppefond bestående af grøntsagsfond, fløde, kokosmælk, citron og ananas og kog den op.

Smag til med salt. Bacon, løg, grøntsager, blåskimmelost, strandkål og groft peberblanding svitses i gryde med olie.

En bakke muslinger kommes i gryden, og suppefonden vendes i. Efter 8 min. stænkes druebrændevin og rødvinssirup over muslingerne, som pyntes med friske krydderurter.

 

Server straks med brød og smør.

God appetit!

Læs om, hvordan man selv plukker og tjekker muslinger her.

 

 

 

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

forsidesmagpåløgstør2016104x147