Hotel Du Nord

Restaurant Hotel du Nord ligger i smukke lokaler ved Kongekajen. Nyd en lækker fiskemenu, mens I betragter lystfiskerne, som hiver dagens fangst i land. Eller vælg en af menukortets mange andre retter. Her prioriteres en lækker, traditionel menu.

 

Website

Kanalfogedens Køkken

Hos Kanalfogedens Køkken vægtes referencen til byens oprindelse som fiskerby. Derfor hviler fokus især på det maritime køkken, hvor fjordens frugter krydres med konstruktiv kreativitet og kulinarisk kvalitet. Traditioner kombineret med nytænkning er blandt de vigtigste hjørnesten i restauranten. Kanalfogedens Køkken ligger i Oplevelsescentret ved Limfjordsmuseet.

Website

Pavillon Christiansminde

På Pavillon Christiansminde sættes en ære i at lave mad med respekt for årstidens friske råvarer og fjordens naturlige spisekammer, og det er så vidt muligt altid danske råvarer, der bliver serveret. Beliggenheden ved Christiansmindeskoven giver en unik panoramaudsigt over Løgstør by og Limfjorden fra restaurant og terrasse. Pavillon Christiansminde har alaCarte torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17.30-21.00. Husk bordbestilling på tlf. 98671137.

Website

Løgstør Parkhotel

Løgstør Parkhotel byder på to restauranter: Foxy Pub & Café, der er den mere uformelle restaurant, hvor man fx kan få en hurtig pizza, en lækker bøf eller en hjemmelavet burger.

Restaurant Toftebjerg er hotellets gourmet-restaurant, der serverer et varieret udvalg af danske og internationale lækkerier.

Webside

Café Kunst

Café Kunst ligger lige ved Kunsttorvet, som især i sommeren er et af Muslingebyens samlingspunkter. Hver fredag i sommeren spilles levende musik.

På caféen serveres et udvalg af spændende lette retter og varme og kolde drikke.

 

Hos Tetzlaff

Special- og delikatessebutikken Hos Tetzlaff har er et bredt udvalg af Nordjyllands gastronomiske kvalitetsprodukter. Hos Tetzlaff går nytænkning og tradition hånd i hånd. Det gælder blandt andet den klassiske smørrebrødsafdeling, som er suppleret med et omfattende og eksperimenterende udvalg af spændende burgere og sandwich og en indbydende salatbar, hvor alt er hjemmelavet.

Der forhandles røget fisk, ferske muslinger, specialøl, hjemmelavede chokolader og meget mere fra toppen af de nordjyske producenters formåen. Man kan spise Hos Tetzlaff eller tage maden med hjem til ferieboligen.

Webside

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145