Kanal Gourmet og Kultur Rally

Kanal Gourmet og Kultur Rally 2016 løber af stablen d. 28. maj kl. 11. 00 – 17.00. Tag med på en guidet, gastronomisk gåtur i naturen ved Løgstør. På turen kan du smage lækre lokale delikatesser tilberedt af nogle af Løgstørs bedste kokke. Hertil serveres vine og specialøl. Turen krydres med indslag fra lokale kunstnere. Et specialarrangement, som du kan tilmelde dig og få oplysninger om her.

Kanal Gourmet Kultur Rally starter ved Pavillon Christiansminde, Kristiansmindevej 34, Løgstør. Herefter går turen går ud i den skønne natur i omegnen af Løgstør, Frederik den VII's kanal og Limfjorden. En gåtur på cirka 5 km. med lokalkendt guide, der kan fortælle om de steder, der passeres. Langs ruten er der boder, hvor du kan smage på forskellige gastronomiske sider af Løgstør. Råvarerne bliver et varieret udbud fra producenter i eller omkring Løgstør, og fra Limfjordens skatkammer med fisk, skaldyr, muslinger og andre spændende ingredienser. Til maden serveres forskellige specielt udvalgte vine og specialøl tilsat behørig information. En eventyrlig cocktail af naturoplevelser, gastronomi og drikkevarer i topklasse yderligere krydret med lokal underholdning.

Kage-og kaffebord på en markedsplads
Kanal Gourmet Kultur Rally slutter af med kaffe-og kagebord på Pavillon Christiansminde, hvor der samtidig bliver en markedsplads – så du kan tage smagen af Løgstør med hjem.

Tilmeld dig snarest!
Der er et begrænset deltagerantal for Kanal Gourmet Kultur Rally, da alle deltagere skal få det helt optimale ud af at deltage. Så tilmeld dig snarest på hjemmesiden http://wwww.kanalrally.dk/. Her kan du også læse mere om arrangementet.

Støtte til humanitært arbejde.
Overskuddet fra Kanal Gourmet og Kultur Rallyet går ubeskåret til Lions Club Løgstørs humanitære arbejde.

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145