Pinseparade

  

Når frække motorcykler og fede amerikaner- og veteranbiler indtager Løgstør den 3. juni 2017, er der lagt op til en dejlig sommerdag hvor alle har mulighed for at kigge på herlighederne og få sig en lille snak med ejerne om deres nypolerede maskiner.

 

En hyggelig tradition

I år er det 17. gang at pinseparaden finder sted. Det hele startede da en flok lokale motorcykelentusiaster besluttede, at de ville fejre motorcykelsæsonens komme, og måden de valgte at gøre det på var ved at finpudse deres motorcykle og køre en tur rundt i Løgstør og omegn sammen. Dengang deltog kun 6-8 motorcykler, men nu til dags er det en anden verden. I dag møder op til 500 motorcykler op til hvad der for mange er blevet en årlig tradition, hvor venner fra hele landet mødes og har en hyggelig dag sammen.

 

Lækre køretøjer i massevis

Der bliver rig mulighed for at betragte de flotte maskiner i Østerbrogade, hvor ejerne også står klar til en snak og gerne vil fortælle om hvad der er specielt ved lige netop deres køretøj. Kl. 13:00 kører de samlet ud og besigtiger Vesthimmerland, og undervejs holder de en pause ved Fiskehuset i Rønbjerg så folk der også får chancen for at se de lækre kværne og øser. Efter den ca. 2 timers køretur vender alle køretøjerne tilbage til Løgstør, hvor der skal hygges med øl og pølser på havnen.

Skulle du selv have lyst til at vise dit eget køretøj, så er du meget velkommen til det – der er ingen krav til motorcyklerne eller bilerne.

 

Program for dagen

Kl. 10.00 - kl. 13.00 bliver maskinerne vist frem i Løgstør midtby, hvor du kan se nærmere på de skinnende herligheder

Kl. 13.00 kører bilerne og motorcyklerne på en tur rundt i det Vesthimmerlandske landskab, så folk her også kan nyde synet af dem.

Kl. 15.00 vender de tilbage til Løgstør, hvorefter der skal hygges på havnen.

 

Rail Way Run 

I år er der desuden afslutning på Rail Way Run, som er et 82 km. løb fra Viborg til Løgstør denne pinselørdag. I kan derfor udover at se de mange flotte maskiner også se nærmere på de mange menneske-kræfter, der bliver fyret af denne dag. Se mere på www.railwayrun.dk 

 

Share

Kontakt...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør

+45 98 67 18 05

Ordner auf Løgstør

Smag på Løgstør folder