Julen i Muslingebyen - inkl. åbningstider

I julen holder butikkerne ekstra meget åbent, så der er mulighed for at få shoppet alle julegaverne lokalt.

Jul i Muslingebyen

Julen varer ikke lige til påske i Muslingebyen Løgstør, men der er masser af aktiviteter i den måned, hvor det står på. Allerede fredag den 25. november bliver julen skudt i gang med Black Friday og juletræstænding. Ud over de mange fantastiske tilbud i byens butikker i anledningen af Black Friday, så indtager julehyggen også byen, når julemanden kommer og tænder det smukke julelys på det store træ midt i Østerbrogade. Og da det jo er en fredag, hvor ungerne plejer at få fredagsslik, har Løgstør Handelsstandsforening selvfølgelig sørget for gratis slikposer til de første 100 børn. Poserne uddeles i forbindelse med juletræstændingen kl. 19.00. Butikkerne holder åbent til kl. 21.00, og Løgstør Købstads Vægterlaug sørger for orden i gaderne efter mørkets frembrud.

Handel alle dage frem til jul

Butikkerne holder i år åbent alle dage i december frem til jul. Det vil sige, at man også kan shoppe julegaver søndage i december. Byen er pyntet fint op med bl.a. Lanternehuse og lys. Butikkerne holder åbent fra kl. 10 til 15. På søndagene i december bliver der aktiviteter for store og små. Mød bl.a. de søde nisser med godter i kurvene. Se alle julens åbningstider på www.muslingebyen.dk.

Lysfest

Tirsdag den 13. december inviteres alle til hyggelig lysfest i Løgstør. Kl. 16.00 samles børnene fra Løgstør Skole og børnehaverne og går i fakkeloptog fra Bøgevej via stien til Granlyvej til Sønderport og ned gennem byen. Alle opfordres til at støde til optoget og følges med børnene. Optoget slutter ved Løgstør Kirke, hvor der kl. 17.00 er skumringsgudstjeneste. Løgstør Skoles Kor og FDF deltager med indgangs- og udgangsbøn samt Luciaoptog. Efter gudstjenesten er der suppe til alle fremmødte. Alle er velkomne til at være med. Læs mere om lysfesten her

Julemanden kommer med skib

Kulminationen er søndag den 18. december, hvor selveste julemanden kl. 13.00 kommer sejlende til Løgstør sammen med alle sine nisser. Efter at han er gået i land i Løgstør, bliver han kørt til Østerbrogade, hvor han deler karameller ud til de fremmødte. Butikkerne holder åbent til kl. 15.00 og byder på julehygge og massevis af god juleservice. Kl. 16.00 er der julekoncert i Løgstør Kirke med Mariagerfjord Pigekor. Billetter sælges på kirkekontoret og på mail Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Vi glæder os til at se jer til vaskeægte julehygge i den skønne købstad Løgstør.

Kom til julehandel i Løgstør – det er genialt at handle lokalt.

Åbningstider (hvor intet er nævnt, er det almindelige åbningstider)

25. november kl. 10-21
4. december kl. 10-15
11. december kl. 10-15
17. december kl. 10-15
18. december kl. 10-18
19. december kl. 10-18
20. december kl. 10-18
21. december kl. 10-18
22. december kl. 10-18
23. december kl. 10-18

Enkelte butikker har egne åbningstider – tjek annonce for detaljer.

Share

Kontakt...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør

+45 98 67 18 05

Ordner auf Løgstør

Smag på Løgstør folder