Konfirmandmesse

løgstør konfirmandmesse wafande

 

Mandag den 23. februar 2015 slår Løgstør Handelsstandsforening igen op til et storslået konfirmandmodeshow og efterfølgende messe, hvor du kan få inspiration til både tøj, hår, mad og meget mere til både konfirmanden og familien. 

Trends vises i modeshow

Dørene til arrangementet, der afholdes i Løgstør Hallerne, åbner kl. 18.30, og klokken 19.00 starter modeshowet med deltagere fra Løgstørs butikker. Trends indenfor både konfirmationstøj og andendagstøj vil blive fremvist af nogle af årets konfirmander til musik som Drejer Disko sørger for fra sin DJ pult. Forældre og andre pårørende vil ligeledes kunne se, hvad der rører sig i modeverdenen, inden de skal vælge tøj, sko, make-up, hår mm.

Få en snak med udstillerne

Efter modeshowet er der tid til at kigge på de forskellige messestande, der står i konfirmationens tegn. Her står både butikker, frisører, restauratører mm klar med idéer, råd og vejledning til hvordan I kan gribe den store dag an.

Wafande

Kl. 21:00 eller lige derefter indtager Wafande scenen for at fyre den af, bl.a. med sine hitsingler ”Se mig i dag”, ”Django (klar på noget dumt)”, ”Drik Ud” og ”Uartig”. Under koncerten vil der være mulighed for at forældre kan se videre
på messestandene.

Billetter

Konfirmander er gratis og kan hente deres billetter hos Hokus Pokus i Løgstør. Det anbefales at konfirmanderne passer godt på deres billetter da der er gaveregn på disse, bl.a. er der mulighed for at vinde en iPad og en cykel.

Alle andre end konfirmander kan købe/afhente deres billetter hos Spar Nord og Jutlander Bank i Løgstør. Prisen er kr. 75,-.

Share

Kontakt...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør

+45 98 67 18 05

Ordner auf Løgstør

Smag på Løgstør folder