Påsken i Løgstør

Påske Løgstør Muslingebyen ByNight Vårsilden Kommer Muslingehøstfest Gastronomisk Dag

 

Alle sanser bliver stimuleret når Løgstør i påsken danner rammen om en masse spændende arrangementer for hele familien.

 

By Night

Onsdag den 1. april er der By Night i Løgstør, hvor der sker spændende ting – ikke kun om aftenen, men faktisk hele dagen. Dagen starter med at ostemanden fra Vindblæs og Lund Fisk er i Østerbrogade fra 09.30 til 12.30. For de mindste er der ansigtsmaling i Hokus Pokus fra kl. 19:00 – 20:30, og toget Lillefut kører rundt i byens gader. Foruden tilbuddene i butikkerne, der bugner med nye lækre forårsvarer, er der også gode tilbud når sulten melder sig. Bager Groes tilbyder en sandwich med enten en sodavand eller en kop kaffe til 52 kr. Hos Hos Tetzlaff kan man få et stjerneskud for kun 50 kr. eller man kan prøve deres nye sliders menu til to personer, hvor man får 6 små burgere til 100 kr. Desuden vil der være prøvesmagning på godter hos Fru Jakobsen, og Bager Groes har lavet en påsketærte i anledning af højtiden. På den nye café Nr. 2C vil der være en gratis Mokai eller Cult til de første 50 gæster, og i løbet af dagen vil der blive afholdt konkurrencer hvor man kan spille om at vinde drikkevarer fra Cult. Sidst men ikke mindst er der den store påskekonkurrence hvor man kan vinde en påskekurv til en værdi af 1000 kr. eller to gavekort a 500 kr. til Løgstørs butikker – og det eneste man skal gøre for at deltage er at handle. Hver gang man handler, får man automatisk et lod til konkurrencen. Butikkerne holder denne dag åbent fra kl. 10:00 til 21:00.

 

Vårsilden Kommer

Sildens ankomst ses som et tegn på forår, og både torsdag den 2. april og fredag den 3. april kl. 11:00 - 14:00 kan børn prøve kræfter med silden sammen med Limfjordsmuseets naturvejleder. Han viser hvordan man renser og tilbereder sild over bål på pladsen ved Limfjordsmuseets oplevelsescenter, og fortæller samtidig historier om silden, og hvad man ellers kan fange i Limfjorden. Det er gratis for børn at deltage.

  

Muslingehøstfest

Lørdag den 4. april kl. 11:00 – 15:00 afholdes den årlige Muslingehøstfest. Festen starter på havnen ved Kunsttorvet hvor årets første muslinger bliver sejlet til byen til tonerne af Limfjordsmuseets shankykor. Når muslingelaugets oldermænd har godkendt høsten, fragtes sækkene med muslinger op til Østerbrogade med hestevogn. Her står byens gastronomer klar til at tilberede lækre muslingeretter, og Limfjordsmuseet uddeler et ton gratis muslinger sponseret af Vilsund Blue.

 

Gastronomisk Dag

Søndag den 5. april kl. 12:00 - 16:00 inviterer Kanalfogedens Køkken, Parkhotel og Hotel Du Nord til Gastronomisk Dag i Løgstør, hvor de vil servere gastronomiske lækkerier der ikke kan undgå at pirre smagsløgene. På menuen er:

  • Kanalfogedens Køkken: En platte med bl.a. røget makrel og muslinger
  • Parkhotel: 2-3 retter med udgangspunkt i lam og asparges
  • Hotel Du Nord: Buffet med forskellige muslinger og fisk

Billetterne koster 200 DKK og gælder til alle tre restauranter. De kan købes i forsalg via Oplevelsesbookingen via Visit Vesthimmerlands og Visit Nordjyllands hjemmesider:

http://www.visitvesthimmerland.dk/booking/6358

http://www.visitnordjylland.dk/booking/6358

Share

Kontakt os...

Muslingebyen
Kanalvejen 40
9670 Løgstør
+45 98 67 18 05 

Løgstør Handelsstandsforening - klik her:

Medlemmer & Bestyrelse                                                               

Smag på Løgstør folder

Smag på Løgstør 2017104x145